viernes, 2 de diciembre de 2011

Red Socials

Pues aquest tema tracta de les red socials, que estan al mon i que tambe podem comunicar-nes amb persones de tots lloc del mon i aquestes red socials son facebook, twitter,tuenti,etc... .Pero aquestes pagines de red socials han fet que la gent  estigui mes insegura, i que els nens entre 14 i 15 anys nomes parlem per les red socials no tenim la capacitat cominicació oralment i com seguin aixi els nen i nenes no tindrem la capacitat de relacionar-no amb altres nois i noies de la nostre edat.

La importancia que te les red socials es que tens amic a altre lloc del mon i no pots trucar, pues pots parlar per el facebook o el messenger i aixi no et poden cobrar per parrlar per el facebook o tambe podem coneixer persones de la nostra edat o tambe coneixer a familiars que mai agesis vist pero tambe podem coneixer persones dolente que et poden fer la vida imposible, et poden robar el teu usuari i et poden fer que la gent que coneixes es riguin de tu. Tambe pot canviar la teva vida social a millor o a pitjo pero normalment la gent canvia a millor , pots coneixer a persones que et poden canviar la teva vida priva o tambe port coneixer a persones que et porden canviar la teva vida social, segon com o fassis tot en la vida.

Hi han persones de diferentes edat com avis, adults, joves, fins i tot por averi nens petit que estan per el jocs. Hi tambe podem utilizar les red socials per comunican-se amb el professor o per el gmail, o per la intranet , pero tot aixo te que canviar perque els instituts que tenen ordinador pero estudiar i fer deures els nens no fan res perque estan tot al dia en el facebook o en el twitter.

twitter
facebook

No hay comentarios:

Publicar un comentario